Незабутній подарунок

2015-11-23

о

Тісна дружба об’єднує учнівський колектив Новопразької ЗШ І-ІІ ступенів з воїнами АТО. Завжди хвилююче і трепетно проходять зустрічі з Шумилом А., Солониною Ю., Пікущим А., які ніколи не минають нагоди зустрітися зі школярами. Затамувавши подих слухають розповіді бійців про тяжкі часи, які доводиться їм переборювати.

Зустрічі завжди проходять подарункові, учні вручають малюнки, листи, сувеніри, виготовлені їх руками.

Не став винятком і цей доречний момент – до школи завітав Пікущий А., а разом з тим і тато першокласниці Даринки. Прийшов не з порожніми руками, з дорогоцінним пам’ятним подарунком – жовто-блакитним стягом, який підписаний його побратимами з бригади. На урочистій лінійці було передано прапор його дружиною Іриною Василівною та донькою Даринкою (на момент передачі прапора Анатолій Анатолійович був змушений повертатися до служби).

Цей прапор учні школи сприйняли як велику честь, адже він побував на самому фронті – у самому пеклі війни. Тому подякували за такий несподіваний подарунок, та пообіцяли добросовісно ставитися до своїх обов’язків.

Кожна така зустріч, захід залишає глибокий слід в серцях наших учнів. Їм хочеться бути схожими на своїх героїв, бути справжніми патріотами своєї Батьківщини.

Кiлькiсть переглядiв: 162