Кубок знову в наших руках

2016-06-07

Щороку в стінах нашого закладу адміністрацією школи та громадською організацією ветеранів війни в Афганістані започатковано і проводяться легкоатлетичні змагання на кубок імені Андрія Олександровича Ковтуна - героя, земляка, учня нашої школи, який загинув під час виконання інтернаціонального обов’язку в республіці Афганістан.

На заході були запрошені голова Олександрійської районної організації Української спілки воїнів в Афганістані Кондрескул В.М., заступник селищного голови Бугайов М.В. та батько Андрія Ковтуна - Олександр Олександрович.

Тож, 7 червня в Новопразькій ЗШ І-ІІ ступенів втретє відбулися змагання з легкої атлетики між воїнами – інтернаціоналістами та учнями трьох Новопразьких шкіл. Сильні та вольові команди представляли кращі спортсмени навчальних закладів. Учасники продемонстрували вправність та силу у перетягуванні канату, спритність у стрибках у довжину з місця та з розбігу, швидкість бігу на дистанцію 60 м, витривалість у силовій вправі.

У наполегливій боротьбі здобула перемогу команда Новопразької ЗШ І-ІІ ступенів, ІІ місце – команда Новопразького навчально –виховного комплексу, ІІІ місце посіла команда Новопразької ЗШ І-ІІІ ступенів. Довгоочікуваний кубок перемоги вже вдруге залишився у нашому закладі.

Вітаємо наших переможців!!!

щдщдщдщдщдщдщдщд

Кiлькiсть переглядiв: 445