Свято англійської мови

2016-11-16

2016 рік - рік англійської мови в Україні.

Знання англійської мови, в нинішній час, грає все більш важливу роль у пристосуванні кожної людини до сучасних світових умов і дає просто величезні переваги майже у всіх сферах життя тим людям, які її вивчили як іноземну. Переоцінити значення англійської мови, без усякого сумніву, дуже складно. Для кожної людини, яка прагне побудувати хорошу кар'єру, розширити межі свого спілкування, черпати новітню інформацію з першоджерел, відкрити нові життєві перспективи і врешті-решт урізноманітнити своє життя і зробити його більш цікавим, вивчення англійської мови просто необхідно.

Цього прагне вчитель англійської мови В.Колєснікова, адже, починаючи з 1 класу, вона привчає малюків володіти англійською мовою на розмовному рівні. Педагог творчо працює на запасом лексики своїх учнів, на уроках створює ігрові та проблемні ситуації, намагається розкрити в кожному особистість, яка прагне до нових знань.

Вчитель хоче поглибити знання учнів про Великобританію, про звичаї і традиції англійців, залучити дітей до глибшого вивчення іноземної мови. Тому з метою розширення знань учнів, удосконалення вміння застосовувати вивчений матеріал у ситуаціях на практиці шляхом залучення учнів до гри було проведено у 1 класі Свято англійської мови.

Цікаво та змістовно пройшов нетрадиційний урок закріплення набутих знань. Вчитель поєднала різноманітні форми роботи: говоріння, робота в групах, інсценізація (до класу завітали гості - Листоноша, Мері Поппінс, Незнайко). Основна частина уроку була проведена згідно зупинок - Фонетична, Візитівка (діяльність учнів), Спортивно-танцювальна, Ігрова, Вітальна, Підсумкова Прощальна.

Під керівництвом вчителя ефективна робота мала гарний результат - учні поглибили знання з фонетики, говоріння (монолог, діалог), розширили уявлення про Великобританію, її звичаї, традиції, пам"ятки культури.

/Files/images/foto_2/DSCN3443.JPG/Files/images/foto_2/DSCN3451.JPG/Files/images/foto_2/DSCN3455.JPG/Files/images/foto_2/DSCN3460.JPG/Files/images/foto_2/DSCN3470.JPG/Files/images/foto_2/DSCN3473.JPG/Files/images/foto_2/DSCN3481.JPG/Files/images/foto_2/DSCN3497.JPG/Files/images/foto_2/DSCN3511.JPG/Files/images/foto_2/DSCN3538.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 181